Sommeren 1962
Sommeren 1962 etablerte Mathias Bjørge sin klippfiskvirksomhet med en livsvarig visjon om å lage "verdens beste klippfisk". Med hjelp fra sønnen Karl, bygget de fabrikken på egen grunn, sentralt langs den norske kyststrekningen. Etter få måneder stod bygget klart og bedriften, Mathias Bjørge AS, kunne begynne produksjonen av saltfisk og soltørket klippfisk.
I dag, 60 år senere, er bedriften en av de få salt- og klippfisk produsentene som fortsatt er en utelukkende familieeid og -styrt bedrift. Mathias Bjørge AS har gjennom generasjoner blitt anerkjent på verdensmarkedet for sin lidenskap, nytekning og fokus på produkter med høy kvalitet.

Sommeren 1962
Sommeren 1962 etablerte Mathias Bjørge sin klippfiskvirksomhet med en livsvarig visjon om å lage "verdens beste klippfisk". Med hjelp fra sønnen Karl, bygget de fabrikken på egen grunn, sentralt langs den norske kyststrekningen. Etter få måneder stod bygget klart og bedriften, Mathias Bjørge AS, kunne begynne produksjonen av saltfisk og soltørket klippfisk.
I dag, 60 år senere, er bedriften en av de få salt- og klippfisk produsentene som fortsatt er en utelukkende familieeid og -styrt bedrift. Mathias Bjørge AS har gjennom generasjoner blitt anerkjent på verdensmarkedet for sin lidenskap, nytekning og fokus på produkter med høy kvalitet.
Verdiskaping
Erfaring og kunnskap over generasjoner er kjernen til vår velorganiserte drift. En viktig del av bedriftens langsiktige strategi er å ivareta kompetansen hos våre erfarne medarbeidere for å sikre at hvert produkt har en utmerket kvalitet, hvor fokuset er hvithet og en kompleksitet i smak og konsistens.
Familiebedriftens styrke ligger i vår streben etter kvalitetsprodukter og det langsiktige perspektivet. I tillegg er vi opptatt av å differensiere vårt sortiment på markedet med innovative produkter og god utnyttelse av ressurser. Vi deler drømmen med forbrukeren om å lage det perfekte måltidet der våre råvarer utgjør en viktig bestanddel.

Sommeren 1962 etablerte Mathias Bjørge bedriften med en livsvarig visjon om å lage "verdens beste klippfisk".