Oppskrifter »  Mathias Kongekrabbe med advokadocrème
img

Bilde: Norwegian Seafood Council (rettighet), Fotograf: Tom Haga

Mathias Kongekrabbe med advokadocrème

Hovedingrediens: Kongekrabbe, 4 porsjoner, 20-40 minutter.

Hovedingrediens: Kongekrabbe, 4 porsjoner, 20-40 minutter.

400 gr renskåret Mathias Kongekrabbe
Kajennepepper
Litt matolje
2 modne avokado
1 ss crème fraiche
½ fedd hvitløk, knust
Saften av 1 sitron
2 plommetomater
1 ss finhakket gressløk
2 ss søt soya
2 ss brunet smør
Salt og pepper

Slik gjør du:
Vend Mathias kongekrabben i litt matolje. Ha på salt og pepper. Grilles i grillpanne til den er medium stekt. Deles i fine biter ved servering. Skrap avokadoene ut av skallet med en skje. Tilsett resten av ingrediensene og kjør det hele til en glatt mos i en foodprocessor. Tomatene rives på et rivjern og legges i en sil over natten. Smak til med salt, pepper og gressløk. Bland soyaen med brunet smør. Serveres temperert.

Kategorier