Oppskrifter »   » Kongekrabbe med fennikel
img

King crab with fennel

Kongekrabbe med fennikel

Dette trenger du til 4 porsjoner:

4 stk lasagneplater
200 g krabbekjøtt fra ”skulderpartiet”
100 g rå krabbeklør
½ blomkål
2 dl melk
1 sitron
1 fennikel
Gressløk

Slik gjør du:
Kok blomkålen i melk. Kjør til en glatt puré. Skjær små terninger av fennikel og kok dem møre i lettsaltet vann. Vend renset krabbekjøtt fra ”skulder” inn i puréen sammen med fennikelterninger, revet sitronskall og gressløk. Smak til med salt og pepper. Kok lasagneplatene. Legg platene på brett og legg krabbefyll mellom hvert lag. Skjær lasagnen i 4 like deler. Varm lasagnen 8 minutter ved 120°C rett før servering. Stek krabbeklørne i stekepanne med olje og smør.
 

Kategorier