Saltet og tørkede produkter
Klippfisk av norsk torsk
Gadus morhua


10 kg


25 kg


25 kg (large 7/9)


50 kg

Om produktet
Den norske torsken er fisket i Nord-Atlanteren. Torskebestanden er i sunn og i god vekst og Norge har i en årrekke vært pådriver for en bærekraftig forvaltning av bestanden. Vi sørger for at alle våre produkter har opphav fra regulerte og bærekraftige bestander (ICES og MSC).
Mathias Klippfisk av norsk torsk er et sunt og naturlig produkt fra havet rundt Norge og er kjent for sin kvalitet både på smak, hvithet og konsistens. Den gir tykke stykker med kjøtt og har en mild smak. Klippfisk av norsk torsk er den mest populære klippfisken i Europa. Mathias Klippfisk av norsk torsk har et svært allsidig bruksområde og kan benyttes blant annet til bacalhau-gryter, grilling og pizza.
Behandling
Råvaren har blitt flekket, saltet og deretter langtidsmodnet for å skape den rike og velbalanserte smaken. Fisken blir så tørket i 3-5 dager avhengig av størrelse. Etter tørking lagres klippfisken på 0-4°C. Til slutt kontrolleres produktet av erfarne arbeidere før den pakkes og selges. Produktet har kun blitt tilført salt og inneholder ingen kjemikalier.